Jump to content


Welcome Dippers!


Sign In 

Create Account
Please feel free to register!
 
Guest Message by DevFuse


Photo

My First Dip Job Went Well, But Some Issues... Help!


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 flyinb501

flyinb501

    Peeling Mistakes

  • Members
  • 2 posts

Posted 20 May 2017 - 01:51 AM

Hi All,

 

I recently did my whole truck with anthracite gray.  This was my first time using Plasti Dip, and I'm very pleased with the result.  I actually love the way the truck looks now.  But...  The Plasti Dip is lifting in some areas.  It lifted on the lower panel of one of my doors, and on my front bumper.  I peeled the areas, cleaned degreased very well, and re-dipped.  The front bumper is starting to lift again though in the same areas (see pics below).  What could be causing this? I really want this to last for a long time.  Any help is appreciated.  I'm including pics of the whole truck as well if anyone is interested in the final result.

 

20170518_183542_zpstunhtzjv.jpg

 

20170518_183534_zpsrol3dbma.jpg

 

20170421_185509_zpsletoo5bg.jpg

 

20170421_140549_zpsqslk60as.jpg



#2 Texas Dips

Texas Dips

    Peeling Mistakes

  • Members
  • 4 posts

Posted 02 June 2017 - 03:48 PM

The truck look good!!!

 

The issue with the front bumper, was there any paint peeling in that spot before you dipped, was it dry(no water)?



#3 flyinb501

flyinb501

    Peeling Mistakes

  • Members
  • 2 posts

Posted 04 June 2017 - 07:29 PM

Thanks!  Yeah I let it dry for 2 days before painting (both times).  There was no paint peeling.  It is a chrome bumper.  I used the pre-dip spray to clean it good before paining both times. 






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users